Pennut

Pentueet

Pennun ostajan opas

Ennenkuin tulet katsomaan pentuja niin kerrothan itsestäsi sähköpostilla mirotarmianna@outlook.com
Miksi haluat juuri kultaisennoutajan?
Missä asut ja millainen perhe sinulla on?
Mihin tarkoitukseen etsit koiraa?
Mitä odotat pennulta?

Kun tulet katsomaan pentua,niin kerron mitä pitää hankkia valmiiksi enen pennun tuloa taloon ja keskustelemme myös yleisesti kultaisestanoutajasta rotuna sekä perinnöllisistä sairauksista, ruokinnasta, perus- ja ym. mitä koiran hankkimiseen liittyy?

Pennut luovutetaan meiltä aikaisintaan 7 viikon iässä. Pyrimme totuttamaan pennut kaikkiin normaaleihin kodin ääniin. Pennut tottuvat ihmisten käsittelyyn (aikuiset ja pienet lapset) sekä perheemme toisiin koiriin ja kissoihin.Pennut asuvat kanssamme perheen keskellä kuten myös muut koiramme/kissamme.

Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina.Pennut on lääkitty loishäätölääkityksellä useaan kertaan ennen luovutusta. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja tunnistusmerkitään mikrosirulla.Luovutuksen yhteydessä allekirjoitamme Suomen Kennelliiton lomakkeen "Sopimus koiran kaupasta". Kauppasopimukseen tulee liite, jossa esitämme toivomuksena käyttää koira viimeistään 1,5vuoden iässä Pevisa tutkimuksissa(lonkka,kyynärkuvaus ja silmäpeilaus.) Uudelta omistajalta toivomme myös hieman kiinnostusta koiran koulutukseen ja mahdollisesti näyttelyssä käyntiin. Koira myydään silti ensijaisesti lemmikiksi.

Liitän jokaisen pennunostajan pennun ensimmäisen vuoden ajaksi Golden Ring:n jäseneksi (kultaistennoutajien rotujärjestö). Pennut saavat mukaansa pentupakkauksen rekisteritodistuksen ,kirjalliset hoito- ja ruokintaohjeet ja Golden Info-kirjan. Kasvattajan tuki koiralle myös koko elämän ajaksi

Lisää rodusta voit lukea täältä

Webdesign © Mia Kataja