Tervetuloa!

Olen -79 syntynyt Maatalouslomittaja alkujaan Tampereelta josta muutto lapsena v.1991 Hämeenkyröön. Perheeseeni kuuluu myös tyttäreni Emma-Noora- 99 ja poikani Eetu-Oskari -2013 ja muutama hiirenpyydystäjä.

Ensimmäinen koira tuli meidän perheeseeni ollessani 5-vuotias. Muistan vieläkin sen kun äidin punaisella ladalla haettiin sekarotuista pystykorvaa joka sai nimekseen Tessu. Sen jälkeen äidin luona asuessani meillä on aina ollut koiria.
Ensimmäinen kosketus kultaisiinnoutajiin tuli vuonna 2002 kun  Kulta-Haukku Veikka "Miro" Tuli ystävältäni Johannalta minulle 4,5 vuotiaana. Miro eli reilu 12-vuotiaaksi kuollen vanhuuteen nukkuessaan v.2009 ja on vielä tänäkin päivänä elämäni koira josta myös muistona juontaa kennel nimeni Mirotar hänen muistolleen.
Miron seurana perheessämme oli myös noutaja Bella joka jouduttiin päästämään koirien taivaaseen vasta 6-vuotiaana v.2010 ärhäkän sairauden uuvuttamana.
Myös kuvioihin tuli Miron ja Bellan pentu Pave v.2008 joten kultaisianoutajia pyöri jaloissa samaan aikaan jo kolme. Pave oli ulkonäöltään ja luonteeltaan kuin ilmetty isänsä Miro.
Miron ja Bellan poistuttua reilun vuoden välein minulle jäi vain Pave. Ajattelin hetken aikaa pärjätä vain yhden noutajan kanssa mutta eihän siinä mennyt kuin pari-kolme viiikkoa kun Pimu muutti meille 7vkon iässä.
Matkaa jatkettiin kahden noutajan voimin kunnes syyskuussa 2016 vain vuorokausi oireiden alettua ja mitään ollut enää tehtävissä jouduin päästämään Pavesta irti rajun suolitukoksen vuoksi.
Nämä kultaiset ovat olleet sohvanvaltaajia ilman sen enempään tavoitteita.

Loppuvuodesta 2016 Aloin etsiskelemään Golden Ringin sivuilta itselleni pentua ja huomasin että siellä on myös aikuisia kotia etsiviä koiria. Siellä oli ilmoitus "Otosta" Sarnell You`ll Name It ja "Pepistä" Koiramäen Ruustinna jotka haluttiin ehdottomastai samaan kotiin. Piti ottaa yksi uusi pentu mutta soitinkin miehelleni töihin että se koira "juttu" olisi nyt niin että niitä olisikin tulossa kaksi aikuista ja lähdemme viikonloppuna ajelemaan Hyvinkäälle...

Siitä se tarina sitten enempi alkoikin...
Peppi ja Otto muutti meille uutenavuonna 2016. Siitä se innostus enempi ja "vakamammin" harrastuksen pariin  alkoikin kunnolla, molemmille koirille tehtiin pevisa tutkimukset ja aloitettiin match show harjoittelu koirien kanssa. Innostus kasvoi sen verta että oikeat näyttelyt tuli kehiin ja suoritin kennelliiton kasvattajan peruskurssin 12.3.2017 ja kennelnimen sain  4.7.2017.  Toimin myös Ikaalisten seudun kennelkerhon kaverikoira vastaavana.

Webdesign © Mia Kataja